Aanbod

Je kan bij ons terecht voor meer dan alleen CrossFit. We geven ook personal training, voedingsbegeiding, vitality classes voor 60+ en begeleiden vrouwen tijdens en na de zwangerschap.

CrossFit lessen zijn altijd onder begeleiding van een professionele coach.

Uurrooster

 

Bij CrossFit Mechelen staat een professioneel team klaar om samen met jou aan de slag te gaan om jouw doelen te bereiken. Bij personal training hebben we meer tijd om je te leren kennen en kunnen we gerichter te werk gaan met op maat gemaakte trainingen. Trainen doe je op tijdstippen die voor jou passen.

Mogelijke doelen:

  • Verbeteren van de algemene conditie
  • Afvallen
  • Aankomen in spiermassa
  • Revalideren
  • Ondersteunend aan andere sporten


Hoe gaan we te werk?

  1. In een GRATIS intro-sessie nemen we je doelen & verwachtingen onder de loep en bekijken we je trainingsgeschiedenis, voeding & levensstijl.
  2. Voedings- & levensstijladvies: tijdens regelmatige consultaties evalueren we je progressie en geven we je tips om gemotiveerd en doelgericht te blijven.
  3. 1-op-1 trainingssessies onder begeleiding van een van onze coaches.

Sport en voeding gaan hand in hand. Een gevarieerd voedingspatroon met een goede balans in eiwitten, koolhydraten en vetten is belangrijk om jouw lichaam van voldoende energie te voorzien tijdens een intensieve workout maar ook tijdens het dagelijkse leven.

Stap 1:

In een workshop leer je alles over gezonde voeding en macro’s (proteïne, vetten, koolhydraten).
Je leert hoe je een voedingsetiket moet lezen en wanneer je wat moet eten. Daarnaast krijg je tips & tricks over plannen en food preppen.

Stap 2:

Op basis van je huidige levensstijl en lichaamssamenstelling krijg je een op maat gemaakt voedingsschema. Daarnaast kan je alles wat je eet loggen in een digitale applicatie zodat onze coaches real time kunnen meevolgen en advies kunnen geven. Onze coaches zijn ook steeds beschikbaar via mail of WhatsApp om je vragen te beantwoorden, daarnaast checken ze minimum 3x per week hoe het met je gaat en waar nodig sturen ze je schema bij.

Contact